Hillefisters
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit is de beste begeleiding voor de boekhouding van je kmo

Voor veel bedrijven is begeleiding van de boekhouding voor hun kmo erg belangrijk. Als ondernemer ben je immers meestal niet volledig ingevoerd in de geldende wetten en regels. Dit kan gaan over het afdragen van belastingen maar ook over het doen van investeringen of het kiezen van een andere bedrijfsvorm, zoals de besloten vennootschap. Je kunt contact opnemen met Bizzpartner als je advies wilt of hulp bij het voeren van de boekhouding. Dan kun je je volledig concentreren op het zaken doen. Zo weet je ook zeker dat informatie op tijd naar de Belastingdienst wordt gestuurd. Onthoud wel dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor het op tijd aanleveren van de benodigde stukken zoals bankafschriften en facturen.

Wanneer is een bedrijf een kmo?

De afkorting kmo staat voor kleine en middelgrote ondernemingen. Een bedrijf valt onder andere onder deze noemer als er minder dan 250 werknemers zijn. Ook moet de omzet onder een bepaald maximum blijven. Voor deze bedrijven gelden speciale regels. Als je een boekhoudkantoor zoekt voor de begeleiding van je kmo in de regio Herent dan kun je bij Bizzpartner terecht. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de administratie van je bedrijf op rolletjes loopt. Je hoeft je dan zelf niet meer te verdiepen in de regels. Deze wijzigen jaarlijks. De kennis op peil houden is dan ook een hele uitdaging.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Wanneer je al een tijd overweegt om begeleiding te zoeken voor de boekhouding van je kmo dan is het nu het juiste moment. Je kunt direct contact opnemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking. Je bepaalt vanzelfsprekend altijd zelf welke diensten je afneemt en welke je eventueel zelf wilt blijven doen. Zorg wel altijd voor goede communicatie zodat er geen misverstanden ontstaan over wie wat doet. Dit voorkomt ook dat er zaken blijven liggen of juist dubbelwerk wordt gedaan.

https://www.bizzpartner.be/