Hillefisters
Society / Holidays

Een vakantiehuis in Le Marche is geweldig!

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Le Marche? Dan bent u bij www.casa-vacanza-italia.nl bij het juiste adres! Bij hun kunt u accommodaties boeken in de omgeving van Le Marche. Van huizen met een zwembad, tot mooie en grote huizen voor het hele gezin. Zo makkelijk was het vinden van een vakantiehuisje in Italië nog nooit!

Het vakantiehuis en de omgeving van Le Marche

Een vakantiehuis in Le Marche is gegarandeerd een mooie vakantie. In de streek is er veel te zien en te beleven. U heeft echt het gevoel dat u midden in Italië zit. Van allerlei mooie velden van oude boeren die wijngaarden, olijfbomen en graan heeft, tot een prachtige zee. Le Marche ligt aan de Adriatische kust. Een prachtig strand dat voor iedereen te bereiken is. Van het heerlijke zandstrand tot de mooie blauwe golven. Hier kunt u met uw familie een hele dag mee vullen. Voor jong en oud is er dus genoeg te doen! Denk ook aan de heerlijke italiaanse keuken! Met vele soorten pasta gerechten, overheerlijke pizza’s en nog veel meer. Laat u behandelen als iemand die daar jaren woont en geniet van de smaken van Italië. Omdat deze streek bijna geen toeristen bevat, is het lekker rustig bij de bezienswaardigheden. U zult alleen maar italianen tegen komen en zien hoe zij hun leven lijden in deze mooie omgeving.

Over Casa Vacanza Italia

De oprichters gingen samen op vakantie in de omgeving van Le Marche. Ze vonden dit zo’n geweldige plek, dat ze meteen dachten: ‘Dit moeten andere mensen ook zien!’ Dus zijn ze het bedrijf Casa Vacanza Italia begonnen. Ze kennen de omgeving van top tot teen, dus zij kunnen u mooie plaatsen en bezienswaardigheden vertellen.

Boek uw vakantiehuis vandaag!

Wilt u uw zomervakantie spenderen in dit mooie gebied met uw familie? Bekijk dan onze accommodaties op de website. Daar vindt u alle informatie over de omgeving, het boeken van uw vakantie en over het bedrijf zelf! Laat u adviseren door de medewerkers van Casa Vacanza Italia voor de beste keuze in vakantiehuizen. Hopelijk zien wij u snel terug!