Is uw auto kapot gegaan? Wellicht is huren een optie

Een auto is een flinke investering en wanneer uw auto het begeeft is het niet altijd mogelijk om direct een nieuwe aan te schaffen. Bij Firefly kunt u terecht om een auto voor een onbepaalde tijd te huren. Dit kan op de lange termijn aantrekkelijk voor u zijn en u kunt zelfs geld besparen die u normaal uit zou geven aan een nieuwe auto. Benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen van anderen met deze site? Lees de ervaringen en reviews van Firefly hier.

 

Duidelijkheid en geen verrassingen bij Firefly

Het grote voordeel van Firefly is niet alleen dat u in België, maar ook in allerlei andere landen over de hele wereld een auto van Firefly kunt huren. Een auto huren in Frankrijk kost bijvoorbeeld €11 per dag. Waar u ook bent, met een lidmaatschap is het erg makkelijk om een auto te huren. De kosten worden bijgehouden en in een handig overzicht geplaatst, zodat u direct duidelijk heeft hoeveel u moet betalen. Ook heeft u bij Firefly geen onverwachte brandstofkosten, zodat u van te voren duidelijk weet waar u aan toe bent.

 

Een auto huren op vakantie

Op vakantie een auto huren kan enorm handig zijn. Vooral wanneer u de wat verdere plekken goed wilt bereiken is een auto een echte uitkomst. Dit is vaak makkelijker dan wanneer u in een vreemd land het openbaar vervoer moet gebruiken. In sommige grote steden is juist het openbaar vervoer makkelijker, maar als u verder landinwaarts verblijft en bij de grote steden vandaan, kunt u een auto van Firefly goed gebruiken.