Tegenwoordige wordt LED verlichting ook steeds vaker aangeboden als inbouwspots. Dit vanwege het feit dat dit een stuk goedkoper is en het tegenwoordig ook mogelijk is. LED inbouwspots zijn niet altijd mogelijk geweest, aangezien veel mensen het licht dat afkomstig was van deze lampen als onprettig ervaarde door het feit dat het bijna wit licht was.

Mogelijkheid LED inbouwspots

Als je ervoor kiest om LED verlichting te gebruiken als inbouwspots heb je een hoop keuzen in het soort licht dat je wilt. Enkele voorbeelden zijn warmwit, koudwit, RGB en filamentlichtkleuren. Afhankelijk van de keus die je maakt, kun je kiezen voor een bepaalde sfeer.

Een andere reden waarom steeds meer mensen kiezen voor LED verlichting, is het feit dat dit een stuk goedkoper is in het verbruik en de lampen een heel stuk langer meegaan. Door LED inbouwspots te gebruiken, in plaats van andere inbouwspots kun je wel tot 90% besparen. Dit scheelt dus een hoop geld met betrekking tot de energierekening en het is dan ook zeker het overwegen waard om het te proberen. De besparing komt tot stand vanwege het feit dat LED verlichting minder energie verspilt in vergelijking met andere soorten verlichting. Een gloeilamp gebruikt namelijk maar daadwerkelijk 10% van de energie voor de verlichting, de rest van de energie wordt omgezet naar warmte die als ware verspilt wordt

Verder kosten LED inbouwspots vaak even duur als andere inbouwspots en dit levert dan ook voor een groot deel de besparing op die je doet door voor LED verlichting te kiezen.

Kortom, ben je op zoek naar inbouwspots? Overweeg dan ook eens LED inbouwspots en verdiep je in de vele voordelen die LED verlichting te bieden heeft voor jou. Wij raden het zeker aan, vanwege het feit dat je een hoop geld kunt besparen door te kiezen voor deze vorm van verlichting.

https://www.leds-depot.be/