Hillefisters
Image default
Aanbiedingen

Verras je geliefde op Valentijnsdag met een origineel cadeau

Ondanks dat het de dag van de liefde is, wordt Valentijn niet door elk koppel gevierd. Sommige mensen zijn namelijk van mening dat je heel het jaar door je liefde voor je partner moet tonen en niet enkel op 14 februari. Voor wie wel fan is, is het niet altijd eenvoudig om elk jaar een cadeau te kopen. Rozen of chocolade voor vrouwen en parfum voor mannen zijn een populair cadeau, maar het is niet de bedoeling dat je dit elk jaar koopt. In dit artikel worden een aantal tips gegeven voor een origineel valentijnscadeau zonder dat je een te hoog budget moet hebben. 

 

Kies iets gepersonaliseerd

 

Of het nu gaat over verjaardagscadeaus of valentijnscadeaus, een gepersonaliseerd geschenk is altijd een schot in de roos. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke collage maken van een aantal foto’s die een belangrijk moment weerspiegelen in jullie relatie. Denk maar aan een foto van de eerste date of, indien jullie getrouwd zijn, een foto van je trouwfeest. Heb je kinderen? Dan verdienen zij zeker ook een plaatsje in de collage.

 

Wil je echt graag een origineel valentijnscadeau? Kies er dan bijvoorbeeld voor om een fles wijn te laten bedrukken met een leuke foto. Die kunnen jullie dan uitdrinken wanneer jullie wat quality time hebben met elkaar. Andere leuke voorbeelden zijn geurkaarsen of een sierkussen met een foto erop. Er zijn met andere woorden mogelijkheden genoeg. 

 

Knutsel zelf iets in elkaar

 

Naast een gepersonaliseerd cadeau zijn zelfgemaakte valentijn cadeaus ook altijd een succes. Het toont aan je partner dat je er de tijd en liefde hebt ingestoken om voor hem of haar een leuk geschenk in elkaar te steken. Ook dit moet zeker niet veel kosten. Je kan bijvoorbeeld zelf een leuk boekje in elkaar knutselen waar je enkele leuke foto’s in verwerkt en daarnaast ook persoonlijke teksten schrijft. Dit kunnen ook herinneringen zijn aan bepaalde momenten in jullie leven samen. 

 

Boek een overnachting

 

Wanneer je budget iets groter is om je geliefde te verrassen, dan is Valentijn het ideale moment om er even tussen uit te knijpen met twee. Boek een overnachting op een leuke locatie in het binnen- of buitenland. Maak de verrassing helemaal compleet door alles op voorhand voor hem of haar te regelen. Is het tijdens een weekdag? Zorg, indien mogelijk, zonder dat je partner het weet voor een verlofdag. Zo denkt hij of zij dat je ’s ochtends gewoon opstaat om te gaan werken, wanneer er eigenlijk een leuke uitstap is gepland. 

Is het moeilijk om twee dagen vrij te nemen? Boek dan een korte activiteit om samen te doen. Dit kan iets heel actiefs zijn, maar je hebt ook verschillende mogelijkheden om het rustig aan te doen met zijn tweetjes.