Hillefisters
Image default
Verbouwen

Chapewerken, vloerwerken en tegelwerken door Danny Wouters

Chapewerken, vloerwerken en tegelwerken door Danny Wouters

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor het doen van badkamers, muurtegels, chapewerken, natuursteen, tuinwerken, vloeren, terrassen en opritten? Kijk dan eens op de website van Vloerwerken Danny Wouters uit het Belgische Heist-op-den-Berg. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in totaal projecten voor zowel binnen als buiten het huis en bedrijf. Door persoonlijk contact zijn de diensten goedkoper en overzichtelijker voor de klant. Op deze pagina bespreken we drie van hun diensten.

Tegelwerken

Bij het zetten van wandtegels wordt regelmatig fouten gemaakt. Het is secuur werk dat je bij voorkeur door een ervaren tegelzetter uitgevoerd moeten worden. De experts van Danny Wouters kennen de knepen van het vak en zorgen ervoor dat tegelwanden volledig waterdicht zijn voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in keukens als badkamers zorgen ze ervoor dat het resultaat van de tegelwerken strak en volledig naar wens zal zijn.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloerbedekking zoals laminaat, tegels of parket geplaatst kan worden. Het is belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan er een chape gebruiken om de vloerbelasting op bijvoorbeeld een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat een chape uw vloer het liefst zo lang mogelijk moet kunnen blijven dragen, is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket voor chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken. 

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters zijn bekend met alle mogelijke technieken van het vloeren. Geen enkele soort ondergrond is een probleem. Ze werken samen met diverse fabrikanten en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die komen kijken bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het chapewerken geven ze niet uit handen. Hierdoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totaalpakket.

Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

https://vloerwerkenwouters.be