Hillefisters
Image default
Banen en opleidingen

Engineer vacatures.today

Engineer vacatures.today

Ingenieurs, hun werk Ingenieurs gebruiken wetenschappelijke en wiskundige principes om economische oplossingen voor technische problemen te ontwikkelen. Hun werk is de schakel tussen wetenschappelijke ontdekkingen en commerciële toepassingen die voldoen aan de behoeften van de samenleving en de consument. Veel ingenieurs ontwikkelen nieuwe producten. Daarbij hielden ze rekening met verschillende factoren. Bij het ontwikkelen van een industriële robot specificeren ingenieurs bijvoorbeeld nauwkeurig functionele vereisten; ontwerpen en testen de componenten van de robot; integreren de componenten om het uiteindelijke ontwerp te produceren; en evalueren ze de algehele effectiviteit, kosten, betrouwbaarheid en veiligheid van het ontwerp. Dit proces is geschikt voor de ontwikkeling van veel verschillende producten, zoals chemicaliën, computers, energiecentrales, helikopters en speelgoed.

 

Naast het deelnemen aan ontwerp en ontwikkeling houden veel ingenieurs zich ook bezig met test-, productie- of onderhoudswerkzaamheden. Deze ingenieurs houden toezicht op de productie van de fabriek, bepalen de oorzaak van defecte componenten en testen de vervaardigde producten om de kwaliteit te behouden. Ze maken ook een schatting van de tijd en kosten die nodig zijn om het project te voltooien. De verantwoordelijke engineer is verantwoordelijk voor de hoofdcomponenten of het hele project. Ingenieurs gebruiken computers op grote schaal om ontwerpen te genereren en te analyseren. Simuleer en test de werking van een machine, constructie of systeem; genereer onderdeelspecificaties; bewaak de productkwaliteit; en controleer de efficiëntie van het proces. Nanotechnologie omvat het creëren van hoogwaardige materialen en componenten door atomen en moleculen te integreren en introduceert nieuwe principes in het ontwerpproces.

De meeste ingenieurs zijn professioneel. Het volgende is de gedetailleerde informatie van de 17 technische beroepen die vallen onder het Standard Occupational Classification (SOC) -systeem van de federale overheid. Beroepsverenigingen erkennen vele andere majors, en elke belangrijke tak van engineering heeft vele onderverdelingen. Civiele techniek omvat bijvoorbeeld constructie- en transporttechniek, en materiaaltechniek omvat keramiek, metallurgie en polymeertechniek. Ingenieurs kunnen zich ook specialiseren in een bedrijfstak, zoals motorvoertuigen, of zich specialiseren in een soort technologie, zoals turbines of halfgeleidermaterialen.

Lucht- en ruimtevaartingenieurs ontwerpen, testen en begeleiden de fabricage van vliegtuigen, ruimtevaartuigen en raketten. Mensen die met vliegtuigen te maken hebben, worden luchtvaartingenieurs genoemd, en degenen die specifiek met ruimtevaartuigen te maken hebben, worden luchtvaartingenieurs genoemd. Lucht- en ruimtevaartingenieurs hebben nieuwe technologieën ontwikkeld voor de luchtvaart, verdedigingssystemen en ruimteverkenning, meestal gespecialiseerd in gebieden als structureel ontwerp, begeleiding, navigatie en controle, instrumentatie en communicatie, en productiemethoden. Ze kunnen zich ook specialiseren in specifieke soorten lucht- en ruimtevaartproducten, zoals commerciële vliegtuigen, militaire straaljagers, helikopters, ruimtevaartuigen of raketten en raketten, en kunnen experts worden op het gebied van aerodynamica, thermodynamica, hemelmechanica, voortstuwing, akoestiek of geleidings- en controlesysteem. 

Landbouwingenieurs passen hun technische technieken en wetenschappelijke kennis toe op het effectieve gebruik van landbouwkundige en biologische hulpbronnen. Daarom staan ​​ze ook bekend als biologische en landbouwingenieurs. Ze ontwerpen landbouwmachines, apparatuur, sensoren, processen en constructies, zoals die worden gebruikt voor de opslag van gewassen. Sommige ingenieurs zijn gespecialiseerd in gebieden zoals energiesysteem en mechanisch ontwerp, structurele en milieutechniek en voedsel- en biologische procestechniek. Ze ontwikkelden methoden om bodem en water te beschermen en de verwerking van landbouwproducten te verbeteren. Landbouwingenieurs houden zich vaak bezig met onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop of management. 

 

Bent u geintereseerd in vacatures van een Engineer? Zie onze jobsite. 

https://vacatures.today/technical-jobs.html