Hillefisters
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar ondergoed voor tijdens het sporten?

Er zijn veel mensen die dagelijks sporten, omdat dit erg belangrijk is voor je lichaam en het ervoor zorgt dat je gezond blijft. Om te kunnen sporten zijn er een aantal producten nodig die je van tevoren moet aanschaffen, waaronder een sportbroek, schoenen, een waterfles, maar ook ondergoed. Ondergoed wordt eigenlijk vaak vergeten wanneer mensen het hebben over sportkleding. Maar welk dames ondergoed is nou echt comfortabel om te dragen bij het sporten? Er zijn maar weinig vrouwen die dit weten. Daarom gaan wij het er in deze blog even over hebben.

 

Het dragen van strings

 

Een string wordt erg veel gedragen tijdens het sporten, omdat je deze het minst goed kunt zien onder jouw strakke sportlegging. Een string heeft namelijk geen naden over je billen heen lopen. Vooral strings met een kanten randje wordt veel gedragen, maar je kunt beter voor een naadloze string gaat. Alleen is een string niet de beste keuze wat betreft jouw gezondheid. Een string zit namelijk dicht tegen de huid aan, wat voor irritaties kan zorgen.

 

Het dragen van katoenen slips

 

Naast de string, wordt ook een slip erg veel gedragen door vrouwen tijdens het sporten. Er zijn namelijk veel soorten slips verkrijgbaar zonder naden, waardoor je jouw ondergoed niet kunt zien. Wanneer je voor een slip kiest, is het misschien goed om een katoenen slip te kiezen. Katoen is namelijk een erg ademende stof en goed van kwaliteit. Katoenen ondergoed wordt veel aangeraden bij sporten waar je weinig zweet, zoals yoga of krachttraining.

 

Het dragen van (boxer)shorts

 

De boxershort is een onderbroek die niet zo goed opvalt onder een sportlegging, omdat hij net over de billen heen zit. Op deze plek zitten meestal weinig tot geen naden, waardoor je deze er niet doorheen zit. Daarnaast zit op deze plek van jouw bil de sportlegging het minst strak, waardoor het het minst op kan vallen. Zorg er alleen even voor dat je de juiste kleur kiest, omdat het natuurlijk een groter oppervlak is als een string.

 

Geen ondergoed

 

Er zijn ook vrouwen die ervoor kiezen om geen ondergoed te dragen tijdens het sporten. Het voordeel hiervan is dat je gegarandeerd geen naden van jouw ondergoed ziet, omdat je deze toch niet draagt. Daarnaast is het ook een stuk hygiënischer, omdat ondergoed vaak vergeten wordt om te verwisselen na het sporten. Dan kun je er beter voor kiezen om helemaal geen ondergoed aan te doen. Het enige nadeel aan sporten zonder ondergoed, is dat je geen extra beschermlaag hebt. Hierdoor kan jouw legging gaan schuren, wat voor irritaties kan zorgen.  

https://www.sliponline.be/