Hillefisters
Image default
Gezondheid

De complete gids voor polygelnagels: Alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een complete gids voor polygelnagels, zoek dan niet verder! In deze post behandelen we alles wat je moet weten over deze unieke nagelverbeteringen, van wat ze zijn tot hoe je ze aanbrengt. We delen ook enkele van onze beste tips om het meeste uit je polygel nagels te halen. Dus of je nu overweegt om polygel nagels voor het eerst te proberen of dat je al fan bent, lees verder voor alles wat je moet weten!

Wat polygelnagels precies zijn en hoe ze verschillen van traditionele acrylnagels

Polygelnagels zijn de nieuwste trend met betrekking tot nepnagels. Ze lijken op acrylnagels, maar er zijn enkele belangrijke verschillen. Ten eerste is polygel een gelformule die in dunne laagjes wordt aangebracht. Het wordt dan uitgehard onder UV-licht. Dit proces zorgt voor een sterkere, meer natuurlijk ogende nagel. Ten tweede kan de polygel direct op het nagelbed of over een tip worden aangebracht. Deze flexibiliteit zorgt voor een meer aangepaste look. Ten slotte zullen polygelnagels minder snel vergelen en chippen dan acrylnagels. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke of glam look, polygel nagels kunnen de juiste keuze voor u zijn.

De vele voordelen van polygelnagels

Polygelnagels zijn een type kunstnagel dat steeds populairder wordt. In tegenstelling tot andere kunstnagels worden polygelnagels gemaakt van een gel die op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. De gel wordt uitgehard onder UV-licht, en dit proces creëert een sterke band tussen de gel en de natuurlijke nagel. Polygel nagels zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en stijlen, en ze kunnen op maat worden ontworpen om aan de behoeften van elk individu te voldoen. Polygel nagels zijn ook veel duurzamer dan andere soorten kunstnagels, en ze zijn minder waarschijnlijk te chip of breken. Bovendien zijn polygel nagels veel gemakkelijker te verwijderen dan andere soorten kunstnagels, en ze veroorzaken minder schade aan de natuurlijke nagel. Als gevolg hiervan zijn polygel nagels een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en aantrekkelijke kunstnagel optie.

Hoe kunt u polygel nagels het beste thuis aan te brengen

Het aanbrengen van polygelnagels is een relatief eenvoudig proces dat thuis kan worden uitgevoerd met weinig gereedschap. Dit is wat je nodig hebt: polygel, een nagelborstel, een nagelvijl, een nagelriemduwer en een LED- of UV-lamp. Eerst bereid je je nagels voor door ze in de gewenste vorm te vijlen en je nagelriemen terug te duwen. Breng vervolgens een dun laagje polygel aan op je nagels en gebruik het nagelborsteltje om het gelijkmatig te verdelen. Zodra al je nagels zijn gecoat, laat je ze een minuut lang uitharden onder LED- of UV-licht. Gebruik tot slot de nagelvijl om eventuele ruwe randen glad te strijken en je bent klaar! Met een beetje oefening kun je thuis al salonkwaliteit bereiken. 

De verzorging en het onderhoud van polygelnagels

Polygelnagels zijn een type kunstnagel dat steeds populairder wordt. In tegenstelling tot acryl, dat gemaakt is van een vloeibaar monomeer en een poederpolymeer, is polygel een dikke, gelachtige substantie die rechtstreeks op de nagel wordt aangebracht. Polygelnagels zijn sterker en flexibeler dan acrylnagels, en ze zullen minder snel splijten of breken. Ze vereisen echter wel meer zorg en onderhoud dan andere soorten kunstnagels. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de nagels niet nat worden gedurende ten minste 24 uur nadat ze zijn aangebracht. Bovendien moeten polygel nagels regelmatig geknipt en gevijld worden om te voorkomen dat ze te lang of te scherp worden. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen polygel nagels weken of zelfs maanden meegaan.

https://www.polygelshop.nl/