Hillefisters
Image default
Society / Holidays

Voor de echte kerstliefhebber

De kersttijd komt er weer! Voor velen is dit de mooiste tijd. Niet iedereen is er helemaal blij mee. Ze vinden het maar een commercieel feestje of vinden alle poespas eromheen niets. Maar voor de echte kerst-liefhebbers is dat juist nou zo leuk aan kerst. Ze genieten van alle lichtjes, kerststukjes en rendieren die je overal lijkt tegen te komen. De echte enthousiastelingen beginnen in het begin van december al met het aanbrengen van de eerste versieringen in hun huis. Tegen de tijd dat kerstavond aanbreekt, is het huis omgetoverd tot een waar winterwonderland. Maar dit is niet genoeg. Als kerstliefhebber wil je overal vreugde verspreiden, ook buitenshuis. Om nou een sneeuwmachine mee te nemen, overal waar je gaat. Of lichtjes om je heen te binden. Dat gaat allemaal misschien een beetje ver. Maar er is wel iets wat je kunt doen. Je kunt je outfits aanpassen op het kerstthema. Op die manier ben je altijd in de kerststemming en ben je gelijk helemaal klaar voor de feestdagen. De kerst outfits kun je op verschillende manieren samenstellen.

 

Het meest eenvoudige is de kleuren van je outfit coördineren. De twee kleuren waar je het eerst aan denkt met kerst zijn rood en groen. Zo kun je bijvoorbeeld een donkergroene broek aan doen en een rode jas. Iedereen ziet gelijk dat je in kerstthema bent! Als je voor iets subtielers wilt gaan, kun je ook gaan voor een rood met witte outfit. Ook dit zijn kleuren van kerst, denk maar aan de outfit van de kerstman! Daarnaast zijn deze kleuren ook wat makkelijker te combineren.

Als je voor iets originelers wilt kiezen, kun je ook gaan voor een grappige kersttrui. Deze truien hebben echt een comeback gemaakt de afgelopen jaren. Men is er weer helemaal weg van. Je kunt zo een trui combineren met een eenvoudige spijkerbroek of juist met een rokje. Als je toch nog een beetje formeel wilt zijn, kun je er ook een colbert overheen doen. Ten slotte is een kersttrui niet alleen voor dames, je kunt ook gaan voor een kersttrui heren, zonder dat het gek staat of iets dergelijks. Sterker nog het staat hartstikke leuk! Fijne feestdagen!

https://www.uglyxmas.be/be_nl/