Hillefisters
Image default
Woning en Tuin

Waar in België koop je brievenbussen van het merk Bobi?

Woont u in Belgie en wilt u een brievenbus aanschaffen? Dan kunt u natuurlijk in de lokale winkels in uw dorp of stad rondkijken. De kans is echter groot dat u niet gaat vinden naar waar u op zoek bent. Your Mailbox is dan wel een Nederlandse webwinkel. Maar internet brengt de wereld een stuk dichterbij. Zo kunt u als Belgische klant dus ook gewoon over de grens shoppen en uw brievenbus online in een Nederlandse webshop bestellen. Bij YourMailbox wordt uw bestelling direct verzonden en  als alles meezit staat de pakketbezorger zelfs de volgende dag al bij u aan de deur met het pakket!

De Bobi brievenbus in Belgie bezorgen

Een van de meest geleifde brievenbussen is de Bobi brievenbus. Dit is een charmant en elegant model, heel sterk en stevig en bovendien behoorlijk groot. Zo kunt u veel post ontvangen! De Bobi brievenbus is leverbaar in 10 kleuren. Ja daar zit zelfs bruin en bordeaux rood bij. Prachtig als uw woning aan de buitenkant ook elementen in die kleur hebt. Zo combineert u het namelijk perfect. De Bobi brievenbus is zonder of mét palen te bestellen. Verzending naar Belgie via Your Mailbox is geheel gratis!

 

Grote kolom brievenbus of pilaar?

Een grote pilaar of kolom als brievenbus is ook een aanrader. Bij Yourmailbox vindt u ze in aluminium en cortenstaal. De cortenstalen brievenbussen zijn vrij robuust, de gietalumium heeft juist veel details. Er bestaan ook pilaren waarin pakketten gedeponeerd kunnen worden. We noemen ze pakketbrievenbus. Ideaal als u veel online winkelt en niet altijd in de gelegenheid bent om thuis pakjes aan te nemen. Uiteraard vind u bij de zojuist genoemde webwinkel ook goedkope brievenbussen. U kunt gerust een vrijblijvend een kijkje op de site nemen.