Hillefisters
Image default
Afvalverwerking

Waarom zou je kiezen voor Renewi als afvalverwerker?

Wanneer je een bedrijf hebt dan produceer je afval en is het dus belangrijk om in zee te gaan met een afvalverwerker. De bedoeling is dat je het afval gaat verzamelen en dat de afvalverwerker het afval gaat sorteren en verwerken. De meeste Nederlandse bedrijven hebben een contract afgesloten met Renewi, maar waarom zou jij ook moeten kiezen van Renewi? Je vindt er meer informatie over in dit artikel. 

Renewi is de grootste afvalverwerker van Nederland

Een van de redenen waarom veel bedrijven kiezen voor Renewi en jij ook voor Renewi zou moeten kiezen, is dat het de grootste afvalverwerker is van Nederland. Zij hebben een uitgebreid netwerk aan vrachtwagens, biomassacentrales en verbrandingsovens. Bij Renewi heb je dus meer zekerheid en dat is erg belangrijk, want afval mag zich nooit gaan opstapelen. Het wordt dan snel een puinhoop op de werkvloer en ook is er een kans aanwezig dat je last krijgt van ongedierte.

Containers worden onderhouden

Wanneer je een contract afsluit bij Renewi, dan huur je een container van Renewi. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere containers te huren. Het voordeel hiervan is dat de containers eigendom blijven van Renewi. Daardoor is Renewi verplicht om de verhuurde containers te onderhouden. Mocht een container kapot gaan, dan zal Renewi ook de kapotte container vervangen door een nieuwe container. Houd er wel rekening mee dat er hier kosten voor in rekening gebracht kunnen worden. Wat het huren van een container of het onderhouden/vervangen van een container precies kost, is erg lastig te zeggen want dit is afhankelijk van een aantal zaken. Het is daarom verstandig om de website van Renewi te bezoeken voor meer informatie. Ook is het een optie om telefonisch contact op te nemen.

Alle soorten afval

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bedrijf chemisch of gevaarlijk afval produceert. Zulk afval is moeilijk te recyclen of zelfs niet te recyclen. Daarom zijn er ook maar weinig afvalverwerkers in Nederland die zulk afval willen aannemen. Dit geldt niet voor Renewi, want Renewi neemt alle soorten afval aan. Dat is erg fijn, want bedrijven die zulk afval produceren hebben vaak veel moeite met het vinden van een afvalverwerker. Ben je benieuwd naar meer informatie over het verwerken van afval? Bezoek dan eens de website van Renewi.

 

https://www.renewi.com/nl-nl/container-huren