Hillefisters
Image default
Gezondheid

Kies voor ambulante verslavingszorg in Antwerpen op jouw tempo

Iedereen verdient ambulante verslavingszorg op je eigen tempo en juist dat bieden ze aan bij Reset in regio Antwerpen. Deze praktijk in Deurne heeft een heel team aan opgeleide specialisten klaar staan om jou hierbij te helpen. Dankzij hun vele jaren ervaring in het veld weten ze wat oorzaken van een verslaving kunnen zijn en kunnen ze jou leren om deze te herkennen. Op die manier kan je herval voorkomen en neem je jouw eigen leven terug van de verslaving. Je kan bij deze experten terecht voor allerlei problemen, zoals drugsverslaving, drankverslaving of gokverslaving.

Het Reflect-dagprogramma

Als je kiest voor een behandeling bij Reset, reken je altijd op een programma dat is aangepast aan jouw noden. Als je bijvoorbeeld wilt blijven werken tijdens het herstel, dan kan je kiezen voor het speciale avondprogramma. Kan jij geen avonden hiervoor vrijmaken? Dat is geen enkel probleem want ze bieden ook ambulante verslavingszorg in Antwerpen aan overdag. Het zogenaamde Reflect dagprogramma vindt twee keer per week plaats gedurende acht weken. Samen met een groep van lotgenoten krijg je lezingen, workshops en andere leerrijke sessies. Deze specialisten geloven ook dat je de meeste slaagkansen hebt als je in het echte leven kan toepassen wat je hebt geleerd. Ze geven je daarom opdrachten mee om thuis uit te voeren. Wanneer je een volledige maand naar de sessies bent gekomen, krijg je een evaluatie. Op die manier kan je zien hoe je er voor staat, wat je al goed doet en waar je nog aan kan werken. Indien nodig kan je samen met het team bespreken wat je nog nodig hebt of waar je nog meer begeleiding bij wenst.

Leer het team kennen

Lijkt dit programma hetgeen waar je nood aan hebt in je leven? Wacht dan niet langer en schrijf je zeker in voor deze ambulante verslavingszorg in Antwerpen. Als je liever eerst het team wilt leren kennen voor je deze nieuwe stap in je leven maakt, kan je hen ook steeds telefonisch bereiken om een afspraak te maken.