Hillefisters
Image default
Banen en opleidingen

Ervaren automotive verkoper

Ervaren automotive verkoper

Functie

Gezamenlijk met je collega-verkopers ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de vooropgestelde commerciële objectieven. Je garandeert een klantvriendelijke ontvangst en geel informatie en advies aan de klant. Je maakt offertes en dicht verkoopcontracten af op een correcte manier. Je verzorgt het netwerk rond ( potentiële ) fleet-klanten. Voorts neem je deel aan evenementen en opendeurdagen en volg je pro-actief een uitgebreide portemonnaie van prospecten en klanten op.

Aanbod
Er wordt méér dan een “ gewone ” job geboden in een sterk en fit bedrijf. je krijgt de kans om een boeiend en afwisselend takenpakket uit te voeren in een enthousiaste & dynamische omgeving. je komt terecht in een team van gemotiveerde collega’s die gezamenlijk ijveren naar één doel : de consument voorzien van een unieke service!

Je ontvangt een correcte verloning in functie van je competenties, completeren met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Maaltijdcheques hospitalisatieverzekering jouw profiel je bent terwijl ervaringsdeskundige als het gaat over het verkwisten van wagens je bent resultaatgericht je bent accuraat in je administratie en ordners je hebt goede communicatieve vaardigheden en een grote servicegerichtheid je bent flexibel, dynamisch en bereid tot zaterdagwerk je bent vertrouwd met de meest courante programmatuur ( word, excel, outlook etc. ) je houdt van een uitnodiging en kijkt er naar uit om te werken in een groeiende omstreken een bestelling navolgen bij problemen oplossingen aan de consument voorslaan, de eis en de behoeften van de consument identificeren ( gebruik van het voertuig, begroting,. . . ), commerciële acties uitvoering onder evenementen, opvolggegevens van de activiteiten opschrijven kennisoverdracht met het team inwisselen, het commerciële aanbod en de financiering aan de consument voorslaan gezamenlijk met de consument de verkoopvoorwaarden inschatten, verkoper van : nieuwe wagens, klanten : particulieren, de kenmerken van één of meerdere modellen voorslaan de consument telefoon bij de keuze van de toerusting en die gezamenlijk uittesten, verkoper van : bedrijfsvoertuigen, klanten : professionals, instaan voor de opvolging na de verkoper ( vrachtvervoer, levering van voertuigen, administratieve lopen, inschrijving,. . . )

Prof. Bach. Autotechnologie : personenwagens, prof. Bach. Autotechnologie : bedrijfsvoertuigen, prof. Bach. Autotechnologie, tso 3de graad toegepaste autotechnieken – se-n-se ( 7de jaar ), prof. Bach. Autotechnologie : auto-elektronica, tso 3de graad haventechnieken – se-n-se ( 7de jaar ), prof. Bach. Autotechnologie : mototechnologie, bso 3de graad auto-elektriciteit – 7de jaar, tso 3de graad autotechnieken

https://www.nieuwejobs.com/job/q/auto-verkoper.html