Hillefisters
Image default
Woningen

Redenen om meer te investeren in nieuwbouw

Wil je investeren in onroerend goed? goed idee! In tegenstelling tot spaarboekjes bent u zeker van uw rendement. Maar het mooiste is: investeren in nieuwbouw of investeren in bestaand vastgoed? We hebben dit onthuld: nieuwbouw is de beste optie. waarom? We zullen in dit artikel in detail uitleggen …

Nieuwbouw is een veilige investering

Verhuurde huurwoningen zijn een verstandige investering en moeten aan vele normen voldoen. Van elektriciteit tot pijpleidingen. Alle installaties moeten de handleiding volgen. Door te investeren in nieuwbouw val je met beide oren in slaap. Uw investering is 100% betrouwbaar en volledig overzichtelijk. Bereid u onmiddellijk voor om zelf te huren of te wonen.

Investeren in bestaande huurwoningen is echter altijd zorgwekkend. Je moet hopen dat er geen verborgen gebreken zijn en dat alle installaties voldoen aan de verhuurregels. Het verlaten van niet-conforme huurwoningen kan grote gevolgen hebben. Het ergste is zelfs de rechtszaak.

Gebruik de nieuwe structuur om certificaten en documenten te voltooien

Investeren in nieuwe gebouwen is eenvoudig. Alle documenten en managementinformatie zijn direct beschikbaar. Van energiecertificaat tot uitgifte van interventiedocumenten: de aannemer moet alles gestructureerd overhandigen.

Daarnaast richten nieuwbouwwoningen zich op energiebesparing en warmte-isolatie. Voor oudere huizen is dit niet eenvoudig. Voor leasing is dit natuurlijk een belangrijk aandachtspunt: er komen nieuwe regels die dakisolatie en dubbele beglazing in huurwoningen vereisen. In het nieuwe gebouw zijn duurzaamheid en energiezuinigheid vanzelfsprekend.

Home kwaliteit

Het nieuwe gebouw maakt gebruik van de nieuwste materialen en technologieën om maximaal comfort en dezelfde kwaliteit te bieden. Uw nieuwe attribuut is tot in de puntjes afgewerkt. Voor bestaande of gerenoveerde woningen is dat soms anders. Door eerdere bouwmogelijkheden kunnen renovatiekosten hoog zijn.

In ieder geval heeft u als investeerder in een nieuw gebouw de touwtjes in handen. U kunt alles zelf bepalen: van opleveringsniveau tot eventueel verhuurpubliek. Een comfortabel huis voor jonge gezinnen of een pure klasse van rijke huurders. dit is jouw keuze.

Beveiliging op lange termijn

Met het nieuwe gebouw kunt u verzekerd en veilig zijn. Mede dankzij de “Brian Act”. Dit bepaalt dat aannemers en architecten gedurende 10 jaar verantwoordelijk zijn voor eventuele bouwproblemen in nieuwbouwwoningen. Op deze manier kunt u vol vertrouwen investeren in nieuwbouw en een langetermijnrendement behalen. Ga gemakkelijk zitten.

https://be.propenda.com/keyword/te-koop-van.html