Hillefisters
Image default
Society / Holidays

Guilty pleasures; de dingen waar niemand het over heeft

Guily pleasures, een grote trend waar niemand het over heeft. De pleasures kunnen enorm verschillend zijn, of juist overeenkomend met iemand (als diegene ervoor uit durft te komen).

Het zijn dingen die eigenlijk niet leuk, fijn of grappig zijn of die men niet hoort te doen. Toch denkt iedereen daar weleens anders over. De zogenaamde guily pleasures; ondanks het niet hoog in aanzien staat, geniet je er toch van.

Oude hits

Ken je ze nog; ABBA, de Spice Girls en Backstreet Boys? Na een lange dag werken, is niets fijner dan de oude en vertrouwde hits op te zetten en luid mee te schreeuwen. Sorry buren…

Realityshows

De heftige nachten en meest onverantwoordelijke keuzes, de realityshows lijken elke keer weer ed juiste personen uit te nodigen. Met een zak chips op de bank de ruzie volgen zonder inhoud; heerlijk!

Break-up

Het showbizz nieuws weet precies hoe ze de aandacht moeten trekken van lezers. Zodra het woord break-up, heartbroken of scheiding voorbij komt, zijn lezers verkocht. De sappige gossip trekt direct de aandacht.

Funda

Student of volgroeid volwassene, dat maakt voor Funda geen verschil. De status van de bankrekening overigens ook niet. Een nieuw huis brengt nieuwe kansen, hoe fijn klinkt dat? De hele nacht door woonkamers blijven scrollen, om er vervolgens een eigen indeling bij te fantaseren.

Ongesteld

Veel vrouwen zien de maandelijkse periode als HET moment om de linkerkant van de Albert Heijn te verkennen; de snoep- en koekafdeling. Bakken ijs, chocoladerepen en winegums, niets is te gek!

Stalken

Het sociale netwerk telt tegenwoordig ruim 7,1 miljoen gebruikers. Kortom; de nieuwe vriend van jouw neef zijn buurmeisje is vast te vinden!

Videoclip

De nummers Breakeven, Someone Like You en Hurt hebben een ding overeen; een moment om de emotionele kant even te uiten. Wij maken daar zelf graag een videoclip van door, tijdens het zielige nummer, uit het raam te kijken tijdens een autoritje.

http://redactie24.be