Hillefisters
Image default
Mode en Kleding

Hot summer items 2022

Hot summer items 2022

Met het zonnige weer dat langzamerhand weer opkomt, en de pollen die al een aantal keer dit jaar hun ronde hebben gedaan, kunnen we niet wachten tot de zomer er weer is. Voordat de zomer is aangebroken mogen we eerst genieten van de aanloop met heerlijk lenteweer. Die ook dit jaar weer, erg goed bevalt.

Ook al is de zomer er nog niet, we kunnen ons al wel lekker voorbereiden op de lange zomerse dagen. Zoals in elk seizoen zijn er ook deze zomer weer populaire items die we overal om ons heen terug kunnen vinden. Voor dit jaar zijn dat voornamelijk de noodzakelijke items voor tijdens een wandeling, boodschappen doen, een rondje door de stad en wanneer er een terrasje wordt gepakt. Onze tolerante cultuur maakt dat er in Nederland verschillende soorten cultuurgroepen rondlopen. Met elk eigen kenmerken en een eigen kledingstijl. 

Binnen de fashion, ligt de focus dit jaar op de accessoires. Accessoires die passen bij elke stijl. Deze makkelijk te combineren items zullen dus het hele jaar door erg geliefd blijven.

#1 Tassen

De eerste accessoires soort die steeds vaker te zien is, zijn de tassen. Tassen zijn in essentie noodzakelijk voor het vervoeren van onze persoonlijke spullen. Elk van ons heeft dan ook wel één tas in huis, al is het een katoenen schoudertas met lang handvat. Onder de heren is de rugzak altijd de meest populaire optie geweest. Deze is veelzijdig, functioneel, en alles behalve vrouwelijk. 

Wanneer het aankomt op rugzakken is er tegenwoordig genoeg keuze. Niet alleen voor de jongens, maar ook voor de meisjes. Het hele jaar door zijn schooltassen een noodzaak. Zelfs in de zomer blijft de schooltas een echte liefhebber. Voor de mama’s en papa’s, als het kleine geschut. Een schooltas is namelijk ruim genoeg om al het speelgoed en de schoonmaakdoekjes en voorzorg in kwijt te kunnen. Daarbij, kan de schooltas ook wel tegen een paar stoten. Wanneer deze wat te verduren heeft gehad, mag de schooltas gewoon lekker de wasmachine in. 

#2 Portemonnee

Passend bij de tassen, zijn er ook genoeg accessoires voor de tas zelf die erg in de trek zijn. De zomertrends zijn voornamelijk te zien bij de portomonee. En dan wel, de portemonnee dames. Op het gebied van portemonnees zien we less is more. Hoe simpeler en kleiner de portemonnee, hoe geliefder. Wat we ook terug zien komen is het gebruik van materiaal. Omdat de modellen minimalistisch zijn ontworpen, zie je dat veel ontwerpers spelen met materiaal om zo meerdere dimensies te creëren. Dit houdt de kleine dames portemonnees toch interessant.

#3 Merk in de spotlight

De laatste trend die we voorbij zien komen is de opkomst van het merk Castelijn & Beerens. Het merk verkoopt luxe tassen en accessoires. Alle collecties zijn duurzaam gemaakt van de allerhoogste kwaliteit materialen. Het merk verkoopt netjes afgewerkte mode items tegen een redelijke prijs. Het merk is exclusief voor heren en dames die dol zijn op modieuze items die toch tijdloos blijven. De collecties zijn universeel, en worden daarom gedragen door verschillende leeftijdsgroepen.