Hillefisters
Image default
Marketing

Welke manieren van Google Ads zijn er?

Google is een van de beste publicatieplatforms ter wereld. Het is een geweldige plek om uw advertenties te tonen bij potentiële klanten. Er zijn verschillende manieren om te adverteren via Google, maar welke kunt u het beste gebruiken voor de hoogste conversie? We zullen bekijken hoe adverteren op Google werkt, hoeveel het kost en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw advertenties op het juiste moment door de juiste mensen worden gezien.

Google Ads uitbesteden

Google advertenties uitbesteden

Google Ads uitbesteden is een veelgebruikte manier om Google Ads te doen. Je geeft je campagne uit handen aan een professioneel bureau dat gespecialiseerd is in Google Ads, en zij doen al het werk voor je. Het voordeel van uitbesteden is dat zij beter weten hoe ze het moeten doen dan jij, omdat ze meer ervaring hebben dan jij. Het nadeel van uitbesteden is dat het duur is en tijdrovend als ze geen resultaten leveren.

Youtube Adverteren

  • U kunt Youtube Ads gebruiken om uw merk of product te promoten.
  • Youtube is de tweede meest populaire zoekmachine in de wereld, en meer dan 1,8 miljard gebruikers bezoeken het elke maand. Het is ook het tweede meest populaire social media platform na Facebook met meer dan een miljard actieve gebruikers op een maandelijkse basis!
  • YouTube heeft een hoog conversiepercentage en click through rate (CTR).

Google Ads Search

Google Ads Search is een type Google Ads-campagne waarmee u advertenties boven de Google-zoekresultaten kunt weergeven. Met dit type advertentie kunt u kiezen uit verschillende advertentieformaten en extensies om uw advertenties te laten opvallen tussen de zoekresultaten.

Google Ads Shopping

Google Ads Shopping is een geweldige manier om de verkoop en omzet op uw website te verhogen.

Met Google Ads Shopping kunt u advertenties weergeven voor producten die gerelateerd zijn aan trefwoorden waar mensen op zoeken in Google (zoals “kinderzonnebrillen” of “bureaustoelen”). Wanneer iemand op uw advertentie klikt, wordt hij direct naar de pagina van het product gebracht waar hij het product direct kan kopen.

Waarom een online marketing bureau je Google Ads laten instellen?

Als u erover denkt om zelf Google Ads op te zetten, kunt u overwegen om met een online marketing bureau te gaan praten. Zij kunnen u helpen om:

  • Uw account in te stellen en ervoor te zorgen dat het goed werkt
  • Bepalen welke advertentietypes het beste werken voor uw bedrijf en deze waar nodig optimaliseren
  • nuttige inzichten te verschaffen in hoe gebruikers uw site vinden, zodat u de conversie kunt verbeteren
  • Alle problemen op te lossen die tijdens het proces kunnen ontstaan.

 

https://allinone-media.nl