Hillefisters
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak van je volgende avontuur een ballonvaart in Antwerpen

De lucht in, mijn vriend! Vergeet de dagelijkse sleur en maak van je volgende uitstapje een echt avontuur. Beleef een onvergetelijke ballonvaart boven de mooiste plekken van Antwerpen.
Tussen de wolken door vliegen, met een uniek uitzicht op de stad en haar bekende skyline. De ballonvaart is een unieke ervaring waar je nog lang aan zal terugdenken.
Bovendien is een ballonvaart in Antwerpen een perfect uitje voor een romantisch avondje of een leuk dagje met vrienden of familie. Dus wat wacht je nog? Boek nu je ballonvaart!

Wat moet ik weten voor het ballonvaren in Antwerpen

Maar voordat je opstijgt, is het belangrijk om enkele dingen te weten. Zoals het beste seizoen om te gaan ballonvaren, welke kleding je moet dragen en waar je het beste kunt opstijgen.

Hier zijn enkele tips voor een geslaagde ballonvaart in Antwerpen:

Beste seizoen

De beste tijd om te gaan ballonvaren in Antwerpen is van maart tot en met oktober. Dit is het droogste en meest zonnige seizoen in deze regio. Bovendien zijn de temperaturen aangenaam en hangen er minder wolken in de lucht.

Kleding tijdens je ballonvaart

Het is belangrijk om goed na te denken over welke kleding je draagt tijdens een ballonvaart. De meeste ballonvaarten vinden plaats tijdens zonsopgang of zonsondergang, dus het kan nogal fris zijn in de lucht. Zorg ervoor dat je warme kleding draagt, zoals een jas, trui en lange broek. Comfortabele, stevige schoenen zijn ook belangrijk, want je stapt in en uit de mand en bij het landen kan het gras nog nat zijn.

Opstijglocaties

Er zijn verschillende opstijglocaties in de buurt van Antwerpen, maar de meeste ballonvaarten nemen je mee vanuit de stad zelf. Er zijn opstijglocaties aan de Scheldekaaien, Boeienweide en Park Spoor Noord, Brasschaat. Het is aan te raden om van tevoren te informeren waar uw ballonvaart begint en te controleren of er parkeergelegenheid is.

Veiligheid van je ballonvlucht

Veiligheid is erg belangrijk tijdens een ballonvlucht. Zorg ervoor dat het bedrijf waar je bij boekt gecertificeerd is en dat de piloten en bemanning veiligheidsinstructies geven voor het opstijgen en landen. Het is ook belangrijk om te weten wat u moet doen in geval van een noodsituatie. Nu je alles weet over ballonvaren Antwerpen, is het tijd om te boeken en te genieten van het prachtige uitzicht over de stad en omgeving. Klaar voor de start? Stijg op en geniet!

https://www.cair-ballonvaart.be