Hillefisters
Image default
Management

MBA in hotel management

Met drie internationale campussen en meer dan honderd nationaliteiten die bij ons studeren, is Les Roches een echte wereldwijde hospitality business school. We staan klaar om je passie aan te wakkeren en je voor te bereiden om leiding te geven in de steeds veranderende wereld van vandaag.

 

In antwoord op de huidige omstandigheden hebben we drie ‘a la carte’ studieopties geïntroduceerd om je te helpen je opleiding op schema te houden. Deze opties zijn:

 

– 100% face-to-face op de campus

– Studeren op afstand totdat u klaar bent / in staat bent om ons te vergezellen op de campus – met naadloze integratie met het curriculum

– 100% thuis leren op afstand

 

Toonaangevende carrièreversneller voor ambitieuze horecaprofessionals

Ontwikkel eersteklas gastvrijheid leiderschapsvaardigheden

Zet uw carrièrepad naar de top

Master gastvrijheid bedrijfsstrategie en management theorie

Ga aan de slag met het oplossen van problemen in de echte wereld

Een combinatie van bedrijfsstrategie, managementtheorie en het oplossen van problemen in de echte wereld, zal dit gevestigde, vlaggenschip MBA-programma hospitality professionals en afgestudeerden de vaardigheden en kennis geven die ze nodig hebben om hun carrière te versnellen.

 

Ontwikkeld met experts uit de industrie gedurende bijna 20 jaar om maximale relevantie te garanderen, dompelt deze breed opgezette MBA studenten onder in alle aspecten van hospitality management, zodat u zich kunt richten op uw voorkeursgebieden, specialiseren en uw kennis testen in de echte wereld.

 

Aangevuld met carrièrebegeleiding op maat en toegang tot het Les Roches netwerk, is deze MBA de perfecte gelegenheid om een stap terug te doen, je carrière te evalueren en geïnspireerd te raken om uit te blinken.

 

Dit intensieve programma van een jaar geeft je de kans om je te concentreren op je zwakke punten, je sterke punten te ontwikkelen en je carrière uit te bouwen in de richting die jij op wilt.

 

Het omvat:

 

Hospitality Immersion Program (HIP)

Optionele basis in de grondbeginselen van gastvrijheid, ontworpen voor studenten zonder een gastvrijheidsdiploma of relevante ervaring, maar aanbevolen voor iedereen.

 

Termijn 1

Een diepgaande duik in persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsvaardigheden, het managen van complexe organisaties, financiële analyse, strategische marketing, consumentengedrag en -inzichten, gastvrijheidseconomie en geavanceerde managementonderwerpen.

Termijn 2

Leer alles over bedrijfsstrategieën en prestatiebewaking, corporate finance, data-analyse en besluitvorming, duurzaamheid en MVO in gastvrijheid voordat je deelneemt aan de internationale bedrijfsuitstap.

 

Keuze uit specialisaties:

 

– Advanced Revenue and Performance Management

– Ondernemerschap en bedrijfsontwikkeling in de horeca

 

Elke specialisatie omvat een Consultancy Project op maat (zie het aparte tabblad voor meer informatie).

 

In je tweede studiejaar kun je een van de twee specialisaties kiezen:

 

– Advanced Revenue and Performance Management

– Horeca-ondernemerschap en bedrijfsontwikkeling

 

Deze specialisaties zijn ontwikkeld met uw toekomstige carrièrepad in gedachten en bevatten elk ons unieke Consultancy Project. Deze projecten worden uitgevoerd voor toonaangevende, echte merken en geven je de kans om oplossingen te bedenken voor echte zakelijke uitdagingen die direct verband houden met je specialisatie.

 

Eerdere bedrijven waren onder meer: Beau-Rivage Palace Lausanne, Hotel d’Angleterre, Clinique La Prairie, Accor, Rocco Forte Hotels, Peninsula Hotels en New York Times.

 

Real-world industrie blootstelling

Met deze MBA krijgt u volop kansen om wat u leert in de praktijk te brengen. Uw consultancyproject daagt u uit om oplossingen te bedenken voor echte, reële problemen voor een topmerk in de horeca, terwijl de excursie u laat zien hoe de experts dingen doen en u blootstelt aan de besten in de sector.

 

Een blijvend, waardevol professioneel netwerk

Tijdens uw studie bij Les Roches legt u duurzame contacten met uw medestudenten en na uw afstuderen wordt u lid van de prestigieuze Les Roches Global Alumni Association. Dit geeft je levenslange toegang tot een ongelooflijk netwerk dat je carrièrevooruitzichten in deze zeer concurrerende branche een flinke boost kan geven.

 

Carrièreondersteuning op maat

Als student bij Les Roches heb je toegang tot de deskundige loopbaanadviseurs van ons Career Development and Industry Placement (CDIP)-team, dat samen met jou een carrièrepad uitstippelt dat past bij jouw vaardigheden, capaciteiten en ambitie. Van hoe je het beste uit carrièredagen kunt halen tot introducties bij bedrijven die je op straat niet zou kunnen bereiken: de begeleiding van het team zal cruciaal zijn bij het vinden van de carrière die je wenst.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/