Hillefisters
Image default
Woningen

Hoe richt ik een game kamer in?

Ben jij een echte game liefhebber en speel je elke dag graag leuke games op je pc of gaming-pc? Misschien heb je gedroomd van je eigen game kamer.

Heb je een kamer in huis die eigenlijk meer gebruikt wordt als berging of opslag? Overweeg om van deze kamer je eigen game kamer te maken!

Qua interieurs kunnen smaken natuurlijk sterk uiteenlopen, maar er zijn enkele standaard meubelstukken en elementen die je echt nodig hebt om je speelkamer van alle gemakken te voorzien. De inhoud van je game room hangt natuurlijk ook af van het type game dat je graag speelt en wat je daarvoor nodig hebt.

Comfort is het belangrijkste

Urenlang gamen is niet erg goed voor je gezondheid. Maar om je slaapkamer zo comfortabel mogelijk te maken, is het belangrijk om goede stoelen en banken te kiezen.

Kies dus voor een echte gamestoel in plaats van een gewone bureaustoel. Naast zijn futuristische vorm en sportieve race-look die perfect in je slaapkamer past, is de game stoel ergonomisch en biedt hij een hoog niveau van comfort. Ben je meer een console-gamer en zit je vaak voor een flatscreen? Als je lang wilt gamen met je vrienden, kies dan voor een fauteuil of een grote bank.

Raamdecoratie voor in de game kamer

Top-down bottom-up shutters en plisségordijnen zijn geweldig voor game kamers, omdat ze kunnen worden aangepast om licht binnen te laten maar je niet af te leiden. Wil je in een donkere kamer gamen? Verduisterende plisségordijnen op maat zijn in dat geval dan de beste optie.

Personaliseer jouw game kamer naar jou smaak/games

Heb je een verzamelobject uit een game, film of serie, en plaats het dan in je speelkamer! De perfecte plek om je collectie te laten schitteren. Laat het zien op een plank of vitrine. Voeg LED-verlichting toe aan de binnenkant van je kasten of de onderkant van je planken om je game kamer compleet te maken.