Hillefisters
Society / Holidays

Altijd en overal tv en internet

Alles wat eens uit de mode raakte komt altijd weer terug. Spijkerbroeken met wijde pijpen waren trendy in de jaren 70 en 80, in de eerste jaren van 2000 was het een no go en nu zie je ze overal weer terugkomen. Dit geld eigenlijk voor alles, de spijkerbroeken, de jassen maar zelfs de retro inrichting van een huis. Oud is spannend en nieuw tegelijk, een keer wat anders. Zo is het op reis gaan met een camper of met de auto weer helemaal in en gaan jongeren tegenwoordig graag zelfstandig met een groepje vrienden met een auto of camper de weg op en kijken wel waar ze uit komen, het gevoel van vrijheid, iets doen wanneer je dat zelf wil en langer blijven op een plek omdat het er zo geweldig is.

Deze auto of camper vakanties zijn steeds meer in trek en duren ook steeds langer. Voorheen ging je op vakantie met de auto of camper en je blijft een weekje weg, tegenwoordig is dit al snel een gehele maand of langer zelfs. Toch zijn de afstanden die worden afgelegd ook wel een stuk langer.

Voor de jonge generatie waarbij dit rondtrekken met de auto of camper zo gewillig is, is het enige lastige dat zij vaak niet voorzien zijn van internet om bijvoorbeeld het thuisfront op de hoogte te houden of af en toe lekker even televisie te kunnen kijken. Wat dan handig is om te kopen is een schotelantenne caravan of schotelantenne camper. Zo kan je met gemak tv op de camping of onderweg kijken. De schotelantenne zorgt niet alleen in geheel Europa voor Nederlandse televisiezenders maar ook voor een stabiele internetverbinding. Dit is niet alleen handig om lekker op de mobiele telefoon te internetten maar wat dacht je van de routeplanner. Vele routeplanners dekken niet alle landen in Europa of zijn verouderd. De maps optie op de mobiele telefoon is dat niet, en kan dus altijd gebruikt worden voor een accurate routebeschrijving.

 

https://www.deschotelshop.nl/