Hillefisters
Image default
Society / Holidays

De Dozenhal

In België is er één plek waar u naartoe kunt gaan met de meeste kartonnen dozen op voorraad, en dat is de Dozenhal! Wij hebben wel meer dan 2500 verschillende formaten aan kartonnen dozen gewoon liggen. Waarom zijn we zo trots op onze grote voorraad? Dat komt, omdat we onze klanten op deze manier het beste kunnen helpen. Wanneer een klant een bestelling bij ons doet, kunnen wij binnen 1 werkdag ervoor zorgen dat de offerte teruggestuurd wordt. Als de klant snel reageert door de ondertekende offerte terug te sturen, zijn we in staat om diezelfde dag nog de bestelling op te sturen. 

De Dozenhal, efficiënt

Wij van de Dozenhal zijn ontzettend efficiënt, op deze manier kunnen we onze klanten het beste helpen. Hoe zorgen we ervoor dat we zo snel de bestellingen op kunnen sturen? De eerste stap is de dozen al klaar hebben liggen, ze hoeven niet per se nog gemaakt worden. Vervolgens maken we gebruik van ons eigen transport. Het grote voordeel hiervan is dat we met onze eigen chauffeurs er zeker van kunnen zijn dat de dozen op de snelste manier bezorgd worden, en in een goede staat aankomen bij de klant. Daar streven we naar, uitstekende en snelle service zodat onze klanten geen seconde te lang hoeven te wachten!

Meer voordelen

Echter, het eigen transport en de grote voorraad zijn niet de enige voordelen waar u van kunt genieten als onze klant. We hebben net al genoemd dat we de offerte al binnen 1 werkdag naar u op kunnen sturen na een bestelling. Daarnaast is er ontzettend ruime keuze uit de dozen die we hebben. Het is namelijk mogelijk om standaard soorten te bestellen, maar we hebben ook palletdozen voor hele grote producten, en tabaksdozen voor het vervoer van extra zwaar materiaal. 

Gebruikte dozen

Eén van de dingen waar we heel trots op zijn, is dat we gebruikte dozen verkopen. Gebruikte dozen? Jazeker, deze dozen zijn al een keer gebruikt, maar in plaats van ze te recyclen, bieden we ze tegen een lagere prijs aan onze klanten. Goed voor het milieu, én de portemonnee!