Hillefisters
Image default
Society / Holidays

Thuiskomen na vakantie…

Na wekenlang hard werken is het dan eindelijk zover; twee weken lekker genieten op je vakantie in Griekenland. Je maakt de leukste vakantiefoto’s, bent elke dag op het strand te vinden, drinkt een paar cocktails, gaat wat zwemmen, leest meerdere boeken en bovenal geniet je van elke dag. Je baalt dan ook enorm als je weer terug naar huis moet. Eerst in de bus naar het vliegveld en dan een paar uurtjes vliegen om vervolgens weer thuis te zijn.

En dan als je thuiskomt is alles in één klap verandert. Er is namelijk ingebroken en er zijn veel waardevolle spullen verdwenen. Die gouden sieraden die van je oma hebt gekregen, je laptop en tv waarvoor je zo lang had gespaard en dan ook nog wat spaargeld is allemaal weg.

Het enige waar je aan kan denken is; hoe heeft dit kunnen gebeuren? Je hebt alles goed op slot gedaan voordat je wegging. Ook is er geen raam ingeslagen of is de deur opengebroken. Tegenwoordig zijn er veel makkelijke manieren voor dieven om jouw huis binnen te komen. Manieren waarop het kan lijken alsof er niemand in je huis is geweest totdat je spullen mist.

Om dit te kunnen voorkomen is een goede beveiliging nodig voor je huis. Hierbij heb je de mogelijkheid voor een camera beveiliging. Deze zou je dan bijvoorbeeld vanuit je vakantie kunnen terugkijken of zo kunnen instellen dat je meldingen krijgt bij beweging in je huis. Een andere manier is alarminstallatie. Als iemand jouw huis binnenkomt (die niet de code van het alarm weet en het alarm dus niet uitschakelt) zal het alarm af gaan. Op dat moment gaat er ook gelijk een seintje naar de politie, die dus meteen op de hoogte is van een inbraak.

Ben je nou benieuwd naar de mogelijkheden om jouw huis te beveiligen? Neem dan een kijkje op Groenewegen Delft.

https://www.groenewegendelft.nl/