Hillefisters
Image default
Society / Holidays

Uw auto binnen 1 dag verkopen

Besteautobod is een van de grootste online autoveilig platvormen van België. Hier kunnen particulieren hun tweedehands auto eenvoudig aanmelden voor een gratis veiling. Hierbij gaan professionele auto opkopers een bod uitbrengen op uw auto en zodra de veiling sluit wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Het platvorm is van A tot Z gratis.

Snel via de veiling uw auto verkopen

Sinds 2007 is Besteautobod al actief en heeft al vele duizenden auto’s succesvol verkocht. De online autoveiling telt meer dan 5000 autobedrijven welke zijn aangesloten. Alle autobedrijven zijn erkend en daardoor kunt u veilig uw auto verkopen. Ook in Nederland hebben wij een groot netwerk aan autobedrijven zitten welke soms actief zijn in België. Daardoor zijn er nog meer auto inkopers waaraan u de auto eenvoudig kunt verkopen.

De voordelen van Besteautobod België zijn:

  • ✅ Gratis een verkoopbod ontvangen
  • ✅ Binnen 1 dag de auto verkopen in Belgie
  • ✅ Alleen maar erkende autobedrijven

Hoe gaat de verkoop in zijn werk

U gaat naar de website en klikt op aanmelden. Vervolgens vult u de gegevens van de auto in zoals het merk en type. Ter aanvulling kunt u nog een aantal vragen beantwoorden welke een beter beeld schetsen over in welke staat de auto verkeerd. Is er misschien een schade die u kunt vermelden of is er recent nog onderhoud gepleegd. De informatie wordt nagekeken door ervaren automakelaars en uw auto komt vervolgens in de veilig te staan. Vanaf dat moment kan de pret beginnen en kan er gestart worden met bieden. Zodra de veiling afloopt, en dat is na 24 uur, dan wordt u op de hoogte gebracht van het hoogste bod. U heeft 3 dagen bedenktijd voordat het bod vervalt. U kunt dus gegarandeerd de auto verkopen binnen deze tijd. De verkoop is snel en eenvoudig waarbij de koper bij u de auto komt ophalen en u het afgesproken bedrag uitbetaald.